1 hodnocení

JOJOBA PURE OIL jojobový olej na suché vlasy, tělo a odlíčení tváře

Výživný změkčující olej z jojoby a vitaminu E na vlasy, tělo a odlíčení tváře

Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
9.3.2021 9.3.2021 - Zvolte variantu
Skladem Skladem Na dotaz Zvolte variantu
Kód: 790 1024 621 Zvolte variantu
Značka: PHILIP MARTIN`S
3 490 Kč / ks 2 190 Kč / ks 890 Kč / ks od 890 Kč / ks
Kategorie: Tělové spreje a oleje
Záruka: 2 roky
Typ vlasové pokožky: Suchá pokožka hlavy
Typ vlasů: Suché vlasy, Blond a melírované vlasy, Kudrnaté a vlnité vlasy, Krepaté a nepoddajné vlasy

Kosmetický přípravek s více přednostmi: změkčující, elastikační, výživný, eutrofický, eudermický, tonizující pokožku a vlasy. Je to ve skutečnosti rostlinná látka bohatá na důležité vitamíny (včetně vitaminu E) a minerály, jako je zinek. Jednou z velkých výhod, které nabízí, je přizpůsobit se jakémukoli typu pokožky a být velmi lehká, nelepivá a dokonale dermoafinová.

PLUS

  • Organický olej 100%
  • Použitelný proti zánětu
  • Elasticita
  • Výživný
  • Přírodní vůně

 

CO TO ŘEŠÍ

  • Rehepitalizace
  • Výživné
  • Stimuluje fibroblasty při produkci kolagenu Zánětlivé stavy
  • Antioxidant
  • Proti vysoušení

 

POUŽITÍ

 

Pleť: Masírujte rovnoměrně po celém těle po sprchování nebo horké lázni.

Vlasy: Naneste olej na vlasy a nechte působit 5 až 15 minut. Omotejte vlasy teplým nebo vlhkým ručníkem. Pokračujte s požadovaným šamponem.

 

ÚČINNÉ LÁTKY

 

Jojobový olej • Rekonstrukce

Vitamin E • Antioxidant

 

PAO 12M

 

POPIS PŘÍSAD

Jojoba: Použití jojobového oleje již bylo známo Aztékům a americkým indiánům, kteří jej používali na změkčení obalů a obecně na péči o pleť. Zvláštností jojoby je, že na rozdíl od jiných rostlinných olejů ji netvoří triglyceridy, ale estery mastných kyselin s dlouhým řetězcem. Jedná se tedy o „tekutý vosk“. Jednou ze zvláštností jojoby z dermatologického hlediska je její snadná absorpce pokožkou, což je vlastnost, která ve spojení s její afinitou ke kožnímu mazu dodává oleji velmi vysokou penetrační schopnost zrohovatělé (ztvrdlé) vrstvy. Jojobový olej je proto mimořádně účinný při obnovování lipidové bariéry pokožky u suché, hypolipické pokožky, zajišťuje nepřímý zvlhčovací účinek a také vynikající neokluzivní zvláčňující účinek.

 

Esenciální olej ze sladkého pomeranče: Získává se z destilace listů a pomerančové kůry, vyznačuje se sladkou a ovocnou chutí a má mnoho blahodárných vlastností a četné možnosti využití pro psychofyzickou pohodu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: