Olive Oil Decyl Esters

Olive Oil Decyl Esters je komplex esterů vzniklých reakcí olivového oleje a decyl alkoholu. Látka na přírodní bázi se v kosmetice využívá jako stabilizátor emulzí a emolient - změkčuje pokožku. Přidává se nejčastěji do produktů dekorativní a vlasové kosmetiky. Pokud je ve finálním produktu Olive Oil Decyl Esters přítomen v malém množství, nezanechává mastný pocit.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení