Betaine

Betaine je aminokyselina, která se derivuje z rostlin (například z cukrové řepy). V kosmetických produktech funguje jako rozpouštědlo, pomáhá spojit a mísit ostatní složky přípravku. Přitahuje k sobě vlhkost, na pleť má tak zvlhčující účinky, uzamyká ji a podporuje její samohydratační schopnosti.

Betaine je také zklidňující, protizánětlivý, mírní otoky a snižuje viditelnost vrásek. Pokožku chrání před podrážděním a je tak vhodný i na ty nejcitlivější typy pleti. Díky jeho vyhlazujícím schopnostem najdeme betaine ve vlasové kosmetice, neboť je antistatický a vlasům dodává lesk a jemnost bez mastného nebo lepivého efektu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení