Potassium Cocoate

Potassium cocoate je draselnou solí mastných kyselin získaných z kokosového oleje pomocí saponifikace. Používá se zejména při výrobě mýdel a čisticích prostředků. Funguje jako emulgátor (spojuje vodní a tukovou složku), stabilizátor a mírný konzervant a při kontaktu s vodou vytváří emulzi, která pomáhá z pokožky odstranit nečistoty a nadbytečný maz. Kosmetické produkty obsahující potassium cocoate jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Nejenže je pečlivě umyjí, ale také působí antisepticky, mají antioxidační účinky a podporují hydrataci.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení