Proline

Ve vlasových přípravcích hraje roli kondicionéru a zvyšuje lesk a dodává objem. U zvláště citlivých osob může způsobit podráždění pokožky a očí. Je dobře biologicky rozložitelný, povolený v certifikované  bio kosmetice.Základní výživa pro tvorbu kolagenu, je to základní zesilovač pro vlasy a zachovává pokožku před předčasným stárnutím. Cocoyl Proline je lipoaminokyselina rostlinného původu, získaná acylací kokosových mastných kyselin s prolinem (proteinová aminokyselina). Může být vyroben i čistě synteticky. Účinně nahrazuje ethoxylované povrchově aktivní látky používané v komerčních kosmetických prostředích. Funguje jako rozpouštědlo pro silice a vonné komponenty, je součástí parfémů a toaletních potřeb jako micerální vody a výrobky osobní péče.  Používá se v dávkování max. 5 % v obsahu konečného produktu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení