Rýžový protein

Rýžový protein je hydrolyzací rýže izolovaná látka s vysokou koncentrací prospěšných živin. Má specificky hořkou chuť a béžové zabarvení. Používá se ve farmacii, potravinářství i kosmetickém průmyslu. Je jedním ze základních kamenů vyvážené veganské a bezlepkové stravy. Zvyšuje svalovou hmotu, udržuje zdraví svalové tkáně a pomáhá posilovat kosti. Rýžový protein chrání před vznikem srdečních chorob, snižuje hladinu cholesterolu v krvi a zlepšuje funkce krevního oběhu.

Rýžový protein posiluje schopnost obnovy kožních buněk a udržuje vyrovnanou vlhkost pleti díky tomu, že obsahuje vysoké množství glutaminu a alaninu. Hydratuje a chrání pokožku před nepříznivými vlivy, zlepšuje schopnost hojení zánětlivých reakcí i mechanických poškození pleti - je vhodný i při akné a ekzémech. Srovnává tón pokožky a osvěžuje ji. Používá se jako přísada do pěsticích produktů, make-upů a pudrů, šamponů, kondicionérů a stylingových přípravků na vlasy. Zlepšuje objem a kvalitu vlasů a podporuje jejich pevnost, pružnost a celkovou odolnost proti mechanickému poškození. Rýžový protein je hypoalergenní, vhodný pro lidi s intolerancí na lepek. Je vegan, povolený v bio kosmetice.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení