Ceteryl olivate

Ceteryl olivate je esterem cetearyl alkoholu a mastných kyselin získaných z olivového oleje. Má pevnou, voskovitou texturu, v kosmetice se používá především pro svou funkci emulgátoru a dodává produktům krásně hladkou konzistenci. Nijak nedráždí pokožku, nevyvolává alergie a nezatěžuje životní prostředí. Cetearyl olivate najdeme ve složení vlasových kondicionérů, krémů na ruce, pleťových krémů atd. Má zvláčňující a zjemňující účinky a podporuje ochrannou bariéru pokožky. Vlasům dodává poddajnost, objem a lesk a pomáhá vyhlazovat jejich strukturu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení